ADOPTIE SPECIALIST MICROSOFT 365

Wat ga je doen als Adoptie Specialist Microsoft 365?

Adoptie Specialist Microsoft 365

Als Adoptie Specialist Microsoft 365 bij XTRM development ben je een gepassioneerde en nieuwsgierige professional met een diepgaande interesse in Microsoft 365. Je hebt enkele jaren ervaring in het vakgebied en je bent gedreven om organisaties te helpen het maximale uit Microsoft-technologie te halen. Je bent niet alleen geïnteresseerd in technische aspecten, maar begrijpt ook het belang van functionele en adoptiewerkzaamheden. Ook ben je in staat om zowel de technische als de menselijke kant van de implementatie aan te pakken.

Bij XTRM development geloven we in de kracht van technologie om organisaties te transformeren en wij doen dat door het maximale potentieel van Microsoft 365 te ontketenen. Wij helpen organisaties bij het vergroten van de bedrijfsproductiviteit en zijn toegewijd om onze klanten efficiënter en effectiever te laten werken door middel van het Microsoft-platform. We streven naar innovatie en groei, zowel voor onze klanten als voor ons team van experts.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Samenwerken met collega Xperts en klanten om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte adoptiestrategieën te ontwerpen en implementeren op basis van Microsoft 365.
 • Adviseren en begeleiden van klanten bij de adoptie van nieuwe technologieën en processen om de productiviteit te verhogen.

 • Ontwikkelen en uitvoeren van veranderprogramma’s, trainingen en workshops gericht op het optimaliseren van het gebruik van Microsoft 365-toepassingen.

 • Analyseren van de impact van veranderingen, identificeren van weerstand en ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen.

 • Opstellen van documentatie, handleidingen en communicatiemateriaal om gebruikers te ondersteunen.

 • Monitoren van het gebruik van nieuwe technologieën en verzamelen van feedback van gebruikers om verbeteringen voor te stellen.

 • Het delen van best practices en het opleiden van klanten om optimaal gebruik te maken van Microsoft 365.

 • Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in Microsoft-technologie en deze kennis toepassen in projecten.

Kwalificaties

 • Minimaal enkele jaren (vanaf 3 jaar) ervaring met Microsoft 365 en gerelateerde technologieën.
 • Aantoonbare ervaring in verandertrajecten en adoptieprocessen.
 • Passie voor technologie en een nieuwsgierige instelling om nieuwe ontwikkelingen te verkennen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische concepten aan niet-technische stakeholders uit te leggen.
 • Probleemoplossend vermogen en een proactieve benadering van uitdagingen.
 • Bereidheid om te reizen naar klantlocaties indien nodig.
 • Prosci Changemanagement certificering is een pre.
 • Microsoft certificering zoals bijvoorbeeld MS-900 of vergelijkbare certificering is een pre.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

 

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

werken bij xtrm

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

werken bij

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!
certificering

Opleiding en training

 

Bij ons krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

werken bij xtrm

Werkomgeving

 

Wij houden van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

werken bij xtrm

Projecten

 

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten bij aansprekende klanten die de nieuwste Microsoft technologieën omvatten. Op deze manier kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en succes van onze klanten.

Bij XTRM development bieden we de mogelijkheid om je carrière als Adoptie Specialist Microsoft 365 naar nieuwe hoogten te brengen. We geloven in continue groei en bieden dan ook een dynamische en uitdagende omgeving waarin je samen met een team van gepassioneerde en deskundige collega’s een verschil kunt maken. Ben jij klaar voor een uitdaging?

WERKEN BIJ XTRM?
SOLLICITEER NU

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP