APP IN A WEEK

Ben jij geïnteresseerd in het Power Platform maar weet je niet goed waar te beginnen? Of heb je een use case die zich leent voor een digitale transformatie? Dan is onze oplossing ‘App in a Week’ met het Power Platform iets voor jou!

Starten met het Power Platform, maar hoe?

Behoefte aan specialistische Microsoft kennis?

Dit kan op tijdelijke basis of ad-hoc. Een expertise van XTRM is in dat geval de juiste keuze. Wil je meer weten over onze expertises?

Waarom Microsoft Power Platform?

Het Microsoft Power Platform is een verzameling van applicaties en tools, ontworpen om organisaties in staat te stellen snel en efficiënt zakelijke apps te ontwikkelen, processen te automatiseren en gegevens te analyseren. Het platform bestaat oa uit:

Power Apps om op intuïtieve wijze aangepaste apps te creëren zonder diepgaande programmeerkennis.

Power Automate voor procesautomatisering. Door workflows te bouwen, kunnen repetitieve taken en bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd.

Power BI voor gegevensanalyse en rapportages. Het is een set krachtige tools waarmee gebruikers gegevens kunnen analyseren, visualiseren en bruikbare inzichten kunnen verkrijgen.

Daarnaast integreert het Power Platform ook met het Common Data Service (CDS), een gestandaardiseerd en uitbreidbaar dataplatform dat uniforme gegevensopslag mogelijk maakt en het delen van gegevens vergemakkelijkt tussen Power Platform-apps en andere Microsoft 365-toepassingen.

Het geeft organisaties veel mogelijkheden voor connectiviteit met andere apps zoals  diverse externe systemen via connectoren, waaronder Microsoft 365-apps, Dynamics 365, Azure-services en verschillende andere zakelijke applicaties.

Meer informatie over App in a week?

Ontdek hoe je krachtige apps kunt bouwen in een week tijd.

App in a Week

Ontketen de kracht van het Microsoft Power Platform en laat ons jou helpen bij het creëren van specifieke apps en oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke business scenario’s. Ons doel is om gebruikers te ondersteunen en hen in staat te stellen om hun werk moeiteloos en effectief uit te voeren.

Ontdek onze unieke propositie: App in a Week. Binnen slechts één week nemen we je mee van het uitzoeken en definiëren van een business scenario tot het in kaart brengen van de benodigde requirements, en uiteindelijk naar de ontwikkeling van een werkend Minimum Viable Product (MVP). Deze snelle en gestroomlijnde aanpak stelt jouw organisatie in staat om snel en efficiënt op maat gemaakte oplossingen te implementeren, waardoor je direct de voordelen van verbeterde workflows en productiviteit ervaart. Neem de regie over jouw digitale transformatie met onze App in a Week-propositie en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw zakelijke uitdagingen om te zetten in innovatieve, op maat gemaakte oplossingen met standaard Microsoft technologie. Daarnaast is dit een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met het Power Platform zonder direct grootschalige implementaties op te starten.

1. Razendsnelle ontwikkeling

Dankzij de “App in a Week” aanpak kunnen organisaties in slechts één week tijd van business scenario’s naar werkende Minimum Viable Products (MVP’s) gaan. Dit versnelt de ontwikkelingscyclus aanzienlijk en stelt bedrijven in staat om snel in te spelen op veranderende zakelijke behoeften.

2. Gebruikersgerichte oplossingen

De snelle ontwikkeling stelt teams in staat om nauw samen te werken met gebruikers en stakeholders, waardoor oplossingen ontstaan die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften van de eindgebruikers. Dit resulteert in meer gebruikersgerichte en effectieve applicaties.

3. Efficiente oplossing voor jouw probleem

Door van een business scenario naar werkende MVP te gaan binnen een week, kunnen organisaties sneller problemen identificeren en oplossen. Dit zorgt voor een efficiëntere ontwikkeling en implementatie, waardoor het hele proces gestroomlijnd wordt.

4. Directe voordelen voor gebruikers

De snelle implementatie van oplossingen resulteert in onmiddellijke voordelen voor gebruikers. Verbeterde workflows, geautomatiseerde processen en intuïtieve apps dragen bij aan een directe verhoging van de productiviteit en gebruikerstevredenheid.

XTRM development Microsoft experts support

Meer weten over App in a Week?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook krachtige apps bouwen? Onze gratis downloads gaan je hierbij helpen!

YES!
ONTWIKKEL APPS MET  EFFICIËNTIE EN SNELHEID

Interesse in App in a Week?
Vraag onze hulp!

NEEM CONTACT OP