Goed nieuws voor Nederlandse organisaties die willen profiteren van AI binnen hun kantooromgeving. Inmiddels is Copilot voor Microsoft 365 volledig beschikbaar in het Nederlands! Deze belangrijke stap maakt het voor Nederlandse bedrijven mogelijk om optimaal gebruik te maken van Microsoft Copilot. De technologie was al beschikbaar in het Engels, maar het is toch net wat makkelijker om in het Nederlands een samenvatting van een vergadering op te vragen. Doe je dit met Copilot dan heb je binnen enkele seconden de notulen op je scherm.

Wil je Copilot ook toepassen binnen jouw organisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij vertellen jou er alles over tijdens onze gratis Microsoft 365 inspiratiesessie. Klik op de onderstaande knop en schrijf je in!

Wat is Copilot voor Microsoft 365 ook alweer?

Eigenlijk is het je persoonlijke AI-assistent. De assistent kan je helpen met allerlei dagelijkse taken. Het heeft grote impact op hoe we gebruik gaan maken van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en alle andere Microsoft tools die je tot je beschikking hebt binnen je Microsoft 365 omgeving.

Wat zei Microsoft op Build 2024 over Copilot?

In het afgelopen jaar heeft Microsoft meer dan 150 updates uitgebracht voor Microsoft Copilot. Bovendien heeft het de technologie beschikbaar gesteld waardoor ontwikkelaars zelf in staat zijn om hun eigen Copilots te bouwen.

GitHub Copilot is in de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot de meest gebruikte AI-ontwikkelaarstool. Er zijn inmiddels meer dan 1,8 miljoen betalende abonnees!

Microsoft zet vol in op deze technologie en de cijfers laten zien dat de markt deze initiatieven omarmt!

De aankondiging die mij het meest aansprak was dat GPT-4o, het paradepaard van OpenAI dat vanaf nu beschikbaar is in Azure Studio en als API. Ik denk slechts een kwestie van tijd tot het ook in de Copilot van Microsoft 365 beschikbaar is.

Dit nieuwe model gaat een stap verder dan dat de technologie tot nu toe ging. Het is een baanbrekend multimodaal model. Nu hoor ik je al denken, wat is dat nu weer 😉. Maar het komt erop neer dat het model tekst-, beeld- en audioprocessing integreert om een nieuwe standaard te zetten voor generatieve en conservatieve AI-ervaringen. Naast communiceren via getypte tekst met AI kun je dus ook geluid en beeld delen. Een grote stap vooruit!

Aan de slag met Copilot voor Microsoft 365!

Ben je na deze aankondigingen ook enthousiast geworden? Dan kan ik mezelf voorstellen dat je je afvraagt hoe je kunt starten en dat het wellicht een spannende stap is voor je organisatie. Als IT manager, informatiemanager of CIO ben je wellicht enthousiast over de technologie, maar is jouw organisatie ook klaar voor AI? Schrijf je dan snel in voor onze inspiratiesessie. Tijdens deze ochtend nemen we je mee in alle nieuwe ontwikkelingen en geven we je praktische tips hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan!

Wil je deelnemen aan de Microsoft 365 inspiratiesessie? Registreer je dan via de onderstaande knop.

Anderen bekeken ook:

Is Microsoft 365 Copilot de investering waard?

Is Microsoft 365 Copilot de investering waard?

Wie droomt er nu niet van om efficiënter en productiever te worden? Een tool die daarbij kan helpen, is Microsoft 365 Copilot. Met Copilot heeft Microsoft een krachtige tool die gebruikmaakt van AI met Large Language Models (LLM) in combinatie met jouw...

read more
Nieuwe updates van Microsoft Teams uit Microsoft Build

Nieuwe updates van Microsoft Teams uit Microsoft Build

Tijdens het Microsoft Build event zijn er weer een hoop interessante ontwikkelingen aangekondigd. Microsoft Build is een jaarlijks ontwikkelaarsevent waar Microsoft de nieuwste ontwikkelingen en updates presenteert. In deze blog zullen we een aantal ontwikkelingen en...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP