Alweer enige tijd geleden ben ik als Microsoft 365 consultant gestart bij XTRM Development. Ondanks mijn ervaring met SharePoint en Office 365 tijdens mijn studie en stages was ik toch enigszins nerveus als starter op de arbeidsmarkt. Maar ik was ook heel enthousiast om eindelijk aan de slag te gaan als ‘echte’ IT-Professional. Op mijn eerste werkdag werd ik meteen bijgepraat over de lopende projecten en gingen we direct aan de slag. Een ding was zeker, bij XTRM heb je impact!

Waarom heb ik gekozen voor XTRM?

Na het afronden van de studie ‘Business IT & Management’, ging ik op zoek naar een uitdagende baan waar ik het verschil kan maken voor klanten. Bij XTRM mocht ik op mijn eerste werkdag meteen aan de slag voor een klant. De openheid en begeleiding van de collega’s zorgde ervoor dat ik eigenlijk vanaf dag 1 me op mijn plek voelde.

Ik hecht veel waarde aan mijn eigen ontwikkeling als professional en dit is precies wat XTRM mij kan bieden. Microsoft 365 is zeer breed en overweldigend. Maar, gelukkig leer ik dankzij de expertise van collega’s en de aangeboden ontwikkelingsmogelijkheden iedere dag wel weer wat nieuws. Inmiddels ben ik zelfs al officieel Microsoft gecertificeerd en heb ik de smaak te pakken waardoor er op kort termijn meer zal volgen!

Ik heb ervaren dat het team bij XTRM bestaat uit een groep mensen die met veel passie hun werk uitvoeren. Elke dag voel ik mij geïnspireerd en gemotiveerd als ik zie wat er mogelijk is bij verdieping in dit vak. Bij XTRM wordt er rekening gehouden met je persoonlijke wensen en doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat je die behaald.

Wat heb ik tot op heden gedaan?

De afgelopen drie maanden heb ik een hoop verschillende projecten en taken opgepakt. Zo heb ik voor meerdere klanten het intranet ingericht door gebruik te maken van SharePoint. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om meerdere workshops op locatie te geven over het gebruik van de Microsoft tools.

Daarnaast heb ik een belangrijke rol gespeeld bij een groot datamigratie project. In nauw contact met de klant heb ik zelfstandig de aangewezen data van een lokale ‘file share’ gemigreerd naar de corresponderende locaties in SharePoint Online.

Wie ben ik

Mijn naam is Tjeerd ten Hoopen en ben 23 jaar oud. Op het moment woon ik nog in mijn ouderlijkhuis in Den Haag, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb samen met mijn ouders en twee honden. In mijn vrije tijd game ik graag, kijk ik films en beoefen ik regelmatig krachttraining in de sportschool.

Consultant M365 Tjeerd

Werken bij XTRM

Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij XTRM staan wij altijd open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Ben je nu ook benieuwd naar hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees hier de blog van Saskia, Mark of Akash.

Meer weten?

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

Succesvol Power Platform implementeren met een Agile aanpak

Succesvol Power Platform implementeren met een Agile aanpak

In de wereld van softwareontwikkeling is het essentieel om een aanpak te hanteren die zowel flexibel als responsief is. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door agile te werk te gaan. In deze blog bespreken we hoe een Agile aanpak in het Power Platform kan...

read more
Zo pak je de problemen in de nieuwe versie van Outlook aan

Zo pak je de problemen in de nieuwe versie van Outlook aan

Problemen met de nieuwe versie van Outlook Microsoft Outlook is bij iedereen in het werkleven een essentieel hulpmiddel en is vaak het eerste dat gebruikers opstarten aan het begin van hun werkdag. Eventuele problemen met de applicatie worden dan ook direct opgemerkt....

read more
Wanneer gebruik je SharePoint?

Wanneer gebruik je SharePoint?

Het Microsoft landschap is alsmaar groeiende en heeft op dit moment een breed scala aan oplossingen, variërend van besturingssystemen en office programma’s tot cloud services, productiviteitstools en beveiligingsoplossingen. Microsoft blijft innoveren met nieuwe...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP