Afgelopen dinsdag 4 juni vond het Experts Live event weer plaats. Dit keer in Nieuwegein.

Meer dan 1700 IT-Professionals kwamen samen om naar boeiende sessies te luisteren, te socializen en lekker te eten. Er waren interessante stands, zo ook van Hackshield. Hackshield leert kinderen hoe ze veilig het internet op kunnen gaan. Super belangrijk dus!

De sessies zelf gingen voornamelijk over Copilot en Security. Ook stond de adoptie van technologie door de organisatie centraal tijdens dit event.

De theoretische Microsoft kennis hebben de meeste bezoekers in meer of mindere maat wel in huis. Maar wat dit event juist zo sterk maakt, is dat er tijdens de sessies veel praktijkvoorbeelden aan bod komen.

Zo leer je niet alleen theoretisch wat er nieuw en belangrijk is, maar leer je ook hoe je dit in praktijk kan toepassen en wat de voordelen zijn voor de echte gebruikers!

Zo heb ik zelf bijvoorbeeld een beter beeld bij hoe je door middel van Copilot in Defender sneller je risico’s en hun impact kunt bepalen en analyseren. Of hoe de sensitivity labels van Purview helemaal goed doorwerken in Copilot en wat het voordeel hiervan is. En belangrijker nog, hoe belangrijk het is om je organisatie en collega’s hier goed in mee te nemen!

Gezond blijven in een digitale wereld

Tot slot, werd de endnote gegeven door professor Eric Scherder, ja, die van de Nixx18 reclame. Hij belichte op inspirerende wijze juist de andere kant van de huidige ontwikkelingen: eenzaamheid en mentale moeheid door veel thuiswerken, weinig beweging, en minder mentale uitdaging. Supergoed dat hier op zo’n event ook ruimte voor is.

Experts Live Event

De ontwikkelingen van nu zijn supertof, maar de boodschap is ook: Let goed op dat je het op de juiste manier gebruikt, dus blijf goed in beweging en zoek mentale uitdaging en collega’s op, dat houdt onze hersens en onszelf gezond!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen van Microsoft? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer!

Meer weten over Experts Live Event of nieuwe ontwikkelingen?

Wil je meer weten over het Experts Live Event of de nieuwste updates van Microsoft 365? Neem dan contact op met XTRM development door het formulier onderaan de pagina in te vullen en wij helpen je graag verder.

Natuurlijk kun je ook op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of te volgen op LinkedIn!

Anderen bekeken ook:

Hoe kan ik een SharePoint site koppelen aan Teams?

Hoe kan ik een SharePoint site koppelen aan Teams?

De integratie van SharePoint in Teams kan erg handig zijn voor gebruikers die het intranet of andere SharePoint sites willen bezoeken zonder de Teams omgeving te verlaten. Benieuwd hoe je dit kunt toepassen binnen jouw organisatie? Blijf dan lezen, want in deze blog...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP