Nieuwe baan, nieuwe uitdaging 

Sinds 1 juli ben ik als Microsoft 365 consultant gestart bij XTRM development. Vol energie en ook zeker met gezonde spanning ging ik mijn eerste dag tegemoet als nieuwe collega. Na een warm welkom en na het spelen van 30 seconds (gemaakt met PowerApps) tijdens de wekelijkse social call, kon ik gelijk aan de slag voor klanten! De beste manier om ingewerkt te worden en om me nuttig te voelen! 

nieuwe collega consultant

Waarom werken bij XTRM

Al een tijd zat ik te denken om de stap naar consultancy te maken. Vanwege de uitdaging, het proactieve, alles wat je gaandeweg bij een project tegen komt en de verschillende bedrijven waar je je werkzaamheden voor mag uitvoeren. Alleen het idee dat je veelal alleen aan het werk bent en vaak van klant wisselt, hield me tegen.

Tijdens de kennismakingsgesprekken met XTRM werd me duidelijk dat men hier ook graag in teamverband werkt, het is een hechte en ambitieuze club. XTRM is erg betrokken bij de klanten, dat bleek eerst uit de gesprekken en dat blijkt ook nu ik er zelf werk. Dat spreekt mij erg aan! Daarbij was de energie tijdens de gesprekken relaxed en informeel, ik voelde gelijk een klik. Als klap op de vuurpijl staat er een tafelvoetbal spel op kantoor, toen moest ik wel! Ik dacht als ik de stap naar Consultancy maak, dan zit ik bij XTRM op mijn plek.

Start als Microsoft 365 consultant

De afgelopen drie weken heb ik al veel op kunnen pakken. Zo heb ik onder andere al zeker 15 Microsoft Teams & SharePoint trainingen gegeven en ben ik nu een Microsoft Teams expert training aan het maken. Iedere dag leer ik veel en ik heb het gevoel gelijk te kunnen bijdragen! Alleen het tafelvoetballen wil nog niet helemaal lukken 😉.

Zowel qua uitdaging als gezelligheid is XTRM een goede match. Vanaf dag één heeft het team mij veel vertrouwen en vrijheid gegeven. Ook voel ik me erg gewaardeerd, door de positieve maar ook constructieve feedback die ik krijg en de fijne sfeer binnen het team. Verder heb ik echt het gevoel dat ik met vragen altijd wel bij een collega terecht kan. Wat ik eveneens erg fijn vind bij XTRM is dat er gekeken wordt naar je persoonlijke kwaliteiten en hoe deze het beste tot hun recht kunnen komen.

Naast dat ik de komende tijd meer klanten zal gaan helpen bij het efficiënt werken met Microsoft technologie, krijg ik ook de tijd en ruimte om nieuwe Microsoft certificaten te behalen en om mijn kennis verder te vergroten. Op die manier kan ik klanten nog beter van dienst zijn.

Wie ben ik

Mijn naam is Saskia Esmeijer, 28 jaar oud. Sinds ongeveer een half jaar woon ik met mijn man in het prachtige Nieuwegein naast een heerlijk groot park. We hebben een (moes)tuin waar ik na werktijd veel te vinden ben. Verder breng ik mijn vrije tijd het liefst zoveel mogelijk met familie en vrienden door.

Werken bij XTRM als Microsoft 365 consultant

Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij XTRM staan wij open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Ben je ook benieuwd naar hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan hier de blog van Frank, Mark of Josine.

Meer weten?

Volg ons op LinkedIn om direct op de hoogte te zijn wanneer we een nieuwe blog publiceren.

Anderen bekeken ook:

Mijn start als Microsoft consultant bij XTRM

Mijn start als Microsoft consultant bij XTRM

Dit jaar begon voor mij als een spannend hoofdstuk vol nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Met een overvloed aan enthousiasme ben ik gestart als Microsoft 365 Consultant. Deze start is niet alleen een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, maar tegelijkertijd ook een kans...

read more
Onze Microsoft consultant Sharif Denz

Onze Microsoft consultant Sharif Denz

Werken als Microsoft  consultant bij XTRM Onlangs ben ik gestart als Microsoft 365 consultant bij XTRM Development. In deze blog deel ik graag mijn motivatie achter de keuze voor XTRM en neem ik je mee door mijn eerste dagen. Ik hoop dat je, na het lezen van mijn...

read more
Starten als Microsoft 365 consultant bij XTRM

Starten als Microsoft 365 consultant bij XTRM

Starten als Microsoft 365 consultant Onlangs ben ik gestart aan een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, namelijk die als Microsoft 365 consultant bij XTRM development. Mijn doel binnen deze rol is om de kloof tussen IT en Business te verkleinen en organisaties te helpen...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP