Onlangs ben ik bij XTRM development begonnen als Microsoft 365 consultant. In deze blog neem ik je mee waarom ik voor XTRM heb gekozen en hoe mijn eerste dagen er uit zagen. Ik hoop dat je na het lezen van mijn blog net zo enthousiast bent als dat ik ben!

Waarom koos je voor XTRM?

Bij mijn zoektocht naar een leuke baan heb ik gekeken naar twee hoofdzaken. De eerste is dat ik graag wilde werken bij een organisatie waarbij ik bedrijven/personen werkelijk verder kan helpen. Verder ben ik er achter gekomen dat ik graag wil werken waarbij technologie een belangrijke component is. Het bezig zijn met verandering en verbeteringen door de inzet van technologie is iets wat mij erg aanspreekt. XTRM sluit hier perfect bij aan. Gedurende de sollicitatiegesprekken werd mij al duidelijk dat de werksfeer motiverend en informeel is. Dat is voor mij een belangrijk aspect en zit dus helemaal goed.

Inmiddels is mijn eerste periode bij XTRM echt voorbij gevlogen en is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid! Ik mocht vrijwel direct aansluiten bij verschillende projecten. Zo heb ik onder andere geholpen met een migratie naar SharePoint omgeving en heb ik zelf een Health Check uitgevoerd voor een Microsoft 365 omgeving. Ook ben ik bezig om een tool te ontwikkelen dat werkprocessen automatiseert met behulp van Power Automate. Super gaaf om technologie zo in te zetten dat het echt impact heeft voor de mensen die er mee gaan werken!

Mijn start bij XTRM heb ik dan ook ervaren als erg leuk en leerzaam. Ik kijk er heel erg naar uit wat de toekomst binnen XTRM mij gaat bieden en heb alleen maar meer zin gekregen om mij hier verder te gaan ontwikkelen!

Welke ervaring breng je mee?

Na het afronden van mijn studie Master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit ben ik begonnen bij een adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en certificeren van managementsystemen op basis van de ISO-normen. Hier lag voornamelijk mijn focus op informatiebeveiliging. Naast het implementeren van de managementsystemen heb ik ook meerdere SharePoint omgevingen ontwikkeld en geïmplementeerd voor klanten.

Ook ben ik bezig geweest bij een startup als intern proces consultant. Hier was ik verantwoordelijk om het managementsysteem te ontwikkelen, de processen goed in kaart te brengen en deze ook gelijk te implementeren. Hierbij heb ik SharePoint en Teams gebruikt om deze processen te digitaliseren en te ondersteunen.

Door mijn eerdere werkervaring had ik al kennis gemaakt met de Microsoft technologie die XTRM gebruikt bij klanten. De kennis van wat er allemaal kan met deze technologie gaf mij het laatste zetje om vol voor XTRM te gaan!

Wie is Rohid Bhansing?

Mijn naam is Rohid Bhansing, 26 jaar en kom uit Enschede. Ik heb het voornemen om op korte termijn te verhuizen naar het mooie Utrecht en/of omstreken. Mijn hobby’s zijn naar de gym gaan en kickboksen. Daarnaast speel ik graag op mijn ukelele en binnenkort ook op de gitaar. Verder reis ik graag en heb ik als bucketlist om alle wereld en natuurwonderen te zien.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn hobby’s, spreek ik af met vrienden en ben ik altijd op zoek naar een nieuwe ervaring/ontdekking! Voor volgend jaar heb ik het doel om mijn motor rijbewijs te halen. Dit is al heel lang een jongensdroom en ik kan niet wachten tot ik deze in de pocket heb!

Rohid Bhansing

Werken bij XTRM

Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij XTRM staan wij open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Ben je ook benieuwd naar hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan hier de blog van Saskia, Josine of Mark.

Meer weten?

Neem contact op met XTRM development door onderstaand formulier in te vullen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ook op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen door ons op LinkedIn te volgen!

Anderen bekeken ook:

Onmisbare tips voor optimaal Power Platform gebruik

Onmisbare tips voor optimaal Power Platform gebruik

Het Microsoft Power Platform is een geïntegreerd applicatieplatform dat jouw organisatie in staat stelt om snel en efficiënt bedrijfsoplossingen te bouwen en implementeren. Het platform bestaat uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Copilot Studio om een...

read more
Meest gestelde vragen over Teams vergaderingen

Meest gestelde vragen over Teams vergaderingen

Vragen over Teams vergaderingen zijn verleden tijd! Heb je regelmatig een Teams vergadering en heb je daar vragen over? Of je nu snel een Teams vergadering wilt aanmaken, een uitnodiging via Outlook wilt versturen of simpelweg effectiever wilt samenwerken, deze blog...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP