BUSINESS PRODUCTIVITY CONSULTANT

Wat ga je doen als Business Productivity Consultant

Business Productivity Consultant

Als Business Productivity Consultant M365 bij XTRM development ben je een gepassioneerde en nieuwsgierige consultant met een diepgaande interesse in Microsoft 365. Je hebt enkele jaren ervaring in het vakgebied en je bent gedreven om organisaties te helpen het maximale uit Microsoft-technologie te halen. Je bent niet alleen geïnteresseerd in technische aspecten, maar begrijpt ook het belang van functionele en adoptiewerkzaamheden. Je bent in staat om zowel de technische als de menselijke kant van de implementatie aan te pakken.

Bij XTRM development geloven we in de kracht van technologie om organisaties te transformeren en wij doen dat door het maximale potentieel van Microsoft 365 te ontketenen. Wij helpen deze organisaties bij het vergroten van de bedrijfsproductiviteit, we zijn toegewijd om onze klanten efficiënter en effectiever te laten werken door middel van het Microsoft-platform. We streven naar innovatie en groei, zowel voor onze klanten als voor ons team van experts.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Samenwerken met collega Xperts en klanten om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en implementeren op basis van Microsoft 365.
  • Adviseren en begeleiden van klanten bij de adoptie van nieuwe technologieën en processen om de productiviteit te verhogen.
  • Het oplossen van technische vraagstukken en het bieden van technische ondersteuning aan klanten.
  • Het delen van best practices en het opleiden van klanten om optimaal gebruik te maken van Microsoft 365.
  • Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in Microsoft-technologie en deze kennis toepassen in projecten.

Kwalificaties

  • Minimaal enkele jaren (vanaf 2 jaar) ervaring met Microsoft 365 en gerelateerde technologieën.
  • Passie voor technologie en een nieuwsgierige instelling om nieuwe ontwikkelingen te verkennen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische concepten aan niet-technische stakeholders uit te leggen.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve benadering van uitdagingen.
  • Bereidheid om te reizen naar klantlocaties indien nodig.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een marktconform salaris waar jij blij van wordt.

werken bij xtrm

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

werken bij

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!
certificering

Opleiding en training

Naast de standaard online tools zoals PluralSight krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

werken bij xtrm

Werkomgeving

Bij XTRM houden we van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

werken bij xtrm

Projecten

Je krijgt de kans om deel uit te maken van innovatieve projecten die de nieuwste Microsoft technologieën omvatten. Op deze manier kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en succes van onze klanten.

Bij XTRM development bieden we niet zomaar een baan; we bieden een kans om jezelf te ontwikkelen en impact te hebben, zowel bij klanten als in je eigen groei als Microsoft-expert. Onze cultuur van continu leren en zelfontplooiing staat centraal in alles wat we doen. We geloven dat jouw ambitie en doorzettingsvermogen de drijvende kracht zijn achter innovatie en vooruitgang. Klaar voor een uitdaging?

WERKEN BIJ XTRM?
SOLLICITEER NU

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP