BUSINESS PRODUCTIVITY EXPERT

Wat ga je doen als Business Productivity Expert

Business Productivity Expert

Als Business Productivity Expert bij XTRM development ben je een technisch leider met diepgaande expertise in een specifiek Microsoft-gebied, zoals Azure, Power Platform, Endpoint Manager, AI of een ander relevant vakgebied. Je speelt een cruciale rol in onze organisatie en hebt diverse verantwoordelijkheden.

Bij XTRM development streven we naar baanbrekende innovaties op het gebied van bedrijfsproductiviteit met behulp van Microsoft-technologieën. Als vooraanstaande organisatie binnen ons vakgebied zijn we op zoek naar gepassioneerde Business Productivity Experts met minimaal 5 jaar ervaring om ons team te versterken. Onze missie is om niet alleen de norm te bepalen, maar ook de technologische grenzen te verleggen en klanten te helpen bij het realiseren van hun zakelijke doelstellingen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Technisch Leiderschap: Je neemt intern een technisch leidende rol op je vakgebied en bent verantwoordelijk voor het begeleiden van collega’s en het stimuleren van technische excellentie in projecten.
  • Technische Verantwoordelijkheid: Je hebt de eindverantwoordelijkheid op technisch vlak voor alle projecten die verband houden met jouw specifieke technologiegebied. Je zorgt voor de succesvolle implementatie en optimalisatie van deze oplossingen.
  • Thought Leadership: Je bent het gezicht naar klanten toe en fungeert als thought leader op jouw specifieke vakgebied. Je begrijpt de behoeften van klanten en biedt strategische technische inzichten om hun doelstellingen te bereiken.
  • Pre-sales: Je bent in staat om pre-sales activiteiten uit te voeren, waaronder het identificeren van technische oplossingen, het geven van presentaties en het ondersteunen van het sales team bij het overtuigen van klanten.
  • Kennisdeling: Je vindt het leuk om als spreker events bij te wonen en je kennis te delen met de bredere gemeenschap. Je hebt bij voorkeur de status van Microsoft MVP, of je bent bereid om deze route te verkennen en na te streven.

Kwalificaties

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in jouw specifieke Microsoft-technologiegebied.
  • Uitgebreide technische kennis en expertise op het gebied van Microsoft-technologieën.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische concepten duidelijk over te brengen aan zowel technische als niet-technische stakeholders.
  • Leiderschapscapaciteiten en de bereidheid om collega’s te coachen en te begeleiden.
  • Bereidheid om pre-sales activiteiten uit te voeren en als een technische thought leader op te treden.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een marktconform salaris waar jij blij van wordt.

werken bij xtrm

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

werken bij

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!
certificering

Opleiding en training

Naast de standaard online tools zoals PluralSight krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

werken bij xtrm

Werkomgeving

Bij XTRM houden we van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

werken bij xtrm

Projecten

Bij XTRM krijg je de kans om deel uit te maken van innovatieve projecten die de nieuwste Microsoft technologieën omvatten. Op deze manier kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en succes van onze klanten.

Bij XTRM development bieden we je de mogelijkheid om je technische expertise naar nieuwe hoogten te brengen en tegelijkertijd een diepgaande impact te hebben op klanten en de industrie. We geloven in continue groei en leren, en we bieden een omgeving waarin je kunt floreren als een technische thought leader. Ben jij klaar voor een uitdaging?

WERKEN BIJ XTRM?
SOLLICITEER NU

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP