CLOUD ENGINEER

Wat ga je doen als Cloud Engineer?

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer bij XTRM Development ben je een gepassioneerde en nieuwsgierige professional met een diepgaande interesse in cloud technologieën. Je hebt enkele jaren ervaring in het vakgebied en je bent gedreven om organisaties te helpen met hun digitale transformatie door middel van cloudoplossingen. Je begrijpt zowel de technische als de functionele aspecten van cloud implementaties en je bent in staat om complexe problemen op te lossen en innovatieve oplossingen te bedenken.

Bij XTRM Development geloven we in de kracht van technologie om organisaties te transformeren. Wij helpen onze klanten bij het vergroten van hun productiviteit en efficiëntie door het inzetten van de nieuwste cloud technologieën. We streven naar innovatie en groei, zowel voor onze klanten als voor ons team van experts.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Samenwerken met collega Xperts en klanten om hun cloudbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en implementeren.
 • Het beheren en optimaliseren van onze eigen cloudinfrastructuur en die van klanten.
 • Ondersteunen van klanten bij hun transitie naar Azure cloudomgevingen.
 • Implementeren en beheren van cloudgebaseerde oplossingen, inclusief server-, storage-, netwerk- en beveiligingsinfrastructuur.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van automatiserings- en configuratietools zoals Terraform, Bicep en GitHub.
 • Analyseren van klantproblemen en het bieden van technische ondersteuning en oplossingen.
 • Het opstellen van documentatie, handleidingen en infrastructuurdiagrammen om gebruikers te ondersteunen.

Kwalificaties

 • HBO-opleiding (werk- en denkniveau), bij voorkeur in Informatica of iets gelijkwaardigs.
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Azure cloudomgevingen.
 • Microsoft Azure certificeringen zijn een pre.
 • Kennis van IP-netwerken, VPN’s, DNS, load balancing en firewalling.
 • Ervaring met Service Oriented Architecture (SOA) en REST.
 • Ervaring met automatiseringstools zoals Terraform, Bicep en GitHub.
 • Kennis van multi-tier applicaties, webplatforms, AI/ML, datalakes, Kubernetes, Docker of Serverless.
 • Ervaring met het opzetten en beheren van databases (SQL of NoSQL).
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

 Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

werken bij xtrm

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

werken bij

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!
certificering

Opleiding en training

Bij XTRM bieden we een dynamische en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor zelfontwikkeling door middel van opleidingen en certificeringen.

werken bij xtrm

Werkomgeving

Wij houden van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

werken bij xtrm

Projecten

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten bij aansprekende klanten die de nieuwste Microsoft technologieën omvatten. Op deze manier kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en succes van onze klanten.

Bij XTRM development bieden we de mogelijkheid om je carrière als Cloud Engineer naar nieuwe hoogten te brengen. We geloven in continue groei en bieden dan ook een dynamische en uitdagende omgeving waarin je samen met een team van gepassioneerde en deskundige collega’s een verschil kunt maken. Ben jij klaar voor een uitdaging?

WERKEN BIJ XTRM? SOLLICITEER NU

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP