MICROSOFT 365 HEALTH CHECK

Als je gebruikt maakt van Microsoft 365 is het verstandig om periodiek een Health Check uit te laten voeren. Tijdens de Microsoft 365 Health Check van XTRM analyseren we jouw omgeving op het gebied van performance, usability en security. We nemen de gehele tenant onder de loep en kijken hoe deze functioneert en voldoet aan de laatste inzichten en best practices van Microsoft en het Center of Internet Security. Je ontvangt een rapport met aanbevelingen en tips hoe je jouw tenant weer in top conditie krijgt!

Is jouw Microsoft 365 omgeving wel gezond?

Wil je een Health Check op jouw Microsoft 365 omgeving laten uitvoeren?

De XTRM Microsoft 365 Health Check geeft je direct een analyse van jouw Microsoft 365 omgeving op het gebied van compliance, usage en security.

Werken in een gezonde Microsoft 365 omgeving

Een effectieve en goed ingerichte Microsoft 365 omgeving is van onschatbare waarde voor jouw bedrijfsactiviteiten. Het waarborgt niet alleen een veilige werkomgeving door te voldoen aan de nieuwste beveiligingsstandaarden, maar bevordert ook een naadloze samenwerking en communicatie binnen afdelingen en teams. Met toegankelijkheid tot de nieuwste functies verbetert het de productiviteit en efficiëntie, wat essentieel is voor het ondersteunen van succesvolle bedrijfsprestaties.

Niettemin zien we bij veel organisaties dat de initiële inrichting vaak tekortschiet of in de loop der tijd achterhaald kan raken door voortdurende ontwikkelingen, zoals veranderingen in de Microsoft omgeving. Daarom is het een voortdurende vereiste om de Microsoft 365 omgeving periodiek te evalueren en aan te passen. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie blijft profiteren van de nieuwste mogelijkheden en een optimale werkomgeving behoudt.

Zelf de basis van jouw Microsoft 365 omgeving controleren?

Ontdek hoe je grip krijgt op je Microsoft 365 omgeving

Wat krijg je bij een Microsoft 365 Health Check?

Bij veel organisaties merken we dat de initiële inrichting vaak niet voldoende is of in de loop der tijd achterhaald kan raken door voortdurende ontwikkelingen, zoals veranderingen bij Microsoft. Daarom is het periodiek evalueren en aanpassen van de Microsoft 365 omgeving een voortdurende vereiste om te blijven profiteren van de nieuwste mogelijkheden en een optimale werkomgeving te waarborgen.

Bij een Health Check van jouw Microsoft 365 omgeving bieden wij een uitgebreid overzicht van het functioneren van jouw tenant. Hierbij ontvang je gedetailleerde informatie over de huidige status van jouw Microsoft 365 omgeving, inclusief compliance niveaus, gebruikspatronen, beveiligingsconfiguratie en beschikbaarheidsrapportage. 

Met deze inzichten ben jij snel in staat om de gezondheid van je digitale werkomgeving nauwkeurig te beoordelen en te verbeteren. Je ontvang praktische aanbevelingen om jouw omgeving te optimaliseren in lijn met de best practices van Microsoft. 

Ontdek potentiële verbeteringenen verhoog de efficiëntie en veiligheid van je bedrijfsprocessen. Neem zelf de controle over jouw Microsoft 365 omgeving en zorg ervoor dat deze soepel en productief zijn.

Microsoft 365
1. Beveiliging van gegevens

Door de inrichting van je Microsoft 365 tenant in lijn te brengen met de laatste best practices, beveiligingsstandaarden en richtlijnen, verbeter je de beveiliging van je gehele tenant in het algemeen en specifiek gevoelige data. Deze standaarden zijn ontworpen om kwetsbaarheden te verminderen en bescherming te bieden tegen potentiële bedreigingen, zoals malware, phishing en andere cyberaanvallen.

2. Compliance en wetgeving

Door een Health Check uit te voeren weet je of de inrichting nog helemaal aan de laatste richtlijnen en best practices voldoet. Met deze inzichten kun je zorgen dat je organisatie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Dit is vooral belangrijk gezien de groeiende nadruk op gegevensbescherming en privacywetten, zoals de BIO of AVG. Het voorkomen van non-compliance kan juridische problemen en boetes helpen vermijden.

3. Optimale functionaliteit en prestaties

De laatste best practices bevatten vaak verbeteringen die de functionaliteit en prestaties van Microsoft 365 optimaliseren. Door je tenant conform deze best practices in te richten, profiteer je van de nieuwste functies en optimalisaties, wat de gebruikerservaring en veiligheid verbetert en de efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden vergroot.

4. Toekomstbestendigheid

Met de Health Check is het eenvoudiger om de laatste standaarden en inzichten te volgen. Dit zorgt voor een toekomstbestendige inrichting van je Microsoft 365 omgeving. Technologie evolueert voortdurend, en het up-to-date houden van je tenant zorgt ervoor dat je organisatie kan blijven profiteren van nieuwe mogelijkheden en technologische ontwikkelingen.

XTRM development Microsoft experts support

XTRM Health Check voor Microsoft 365

Heb je behoefte aan inzicht in de huidige technische en functionele staat van jouw Microsoft 365 omgeving?

YES!
CHECK US PLEASE

Interesse in een Health Check?
Vraag hem direct aan!

NEEM CONTACT OP