MICROSOFT 365 DEVOPS

Heb je Microsoft 365 in gebruik en wil je er het maximale uithalen? Dan is onze DevOps aanpak wellicht iets voor jouw organisatie. We helpen je het volledige potentieel te benutten door opzoek te gaan naar diverse business scenario’s en daar de juiste Microsoft oplossingen voor in te zetten. Ook het beheer van je omgeving en gebruikersondersteuning zijn onderdeel van onze DevOps aanpak voor Microsoft 365.

Waarom XTRM DevOps?

Haal het maximale uit jouw Microsoft 365 omgeving

Wij begrijpen dat het maximaliseren van de mogelijkheden van Microsoft 365 cruciaal is voor het verbeteren van de productiviteit en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Neem vandaag nog contact op en wij helpen je verder.

Het maximale uit Microsoft 365 halen

Met XTRM’s Microsoft 365 DevOps bieden wij ondersteuning bij het opzetten en handhaven van een duurzame en efficiënt werkende Microsoft 365-omgeving. Daarnaast assisteren wij je bij het optimaliseren van de mogelijkheden van de Microsoft-cloud. Binnen het domein van DevOps omvat onze dienstverlening onder andere de gebruikershelpdesk, het functionele en technische beheer van het Microsoft 365-ecosysteem, de implementatie of evolutie van het platform met inbegrip van aanpassingen, ontwikkeling, integraties en migraties.

Door te focussen op actuele business scenario’s binnen jouw organisatie, analyseren we hoe Microsoft-technologie deze processen doeltreffend en efficiënt kan ondersteunen. Op deze manier wordt de nadruk gelegd op gebruikers en hun werkzaamheden, zonder een opgelegde technologische sturing. Dit bevordert vaak ook de acceptatie van nieuwe technologieën door gebruikers.

Meer informatie?

Ontdek hoe je het maximale uit jouw Microsoft 365 omgeving haalt!

Wat is DevOps?

Onze hoogwaardige service biedt jouw organisatie een volledig beheerde Microsoft 365-omgeving. Dit is ideaal om het interne team te ontlasten of in gevallen waar er intern geen expertise of capaciteit is om de functionele en technische aspecten aan te pakken. We leggen contacten binnen jouw organisatie gebaseerd op zakelijke scenario’s en vertalen deze naar oplossingen met behulp van beschikbare Microsoft-technologie. Uiteraard nemen we ook de bouw en het beheer van deze oplossingen op ons, alles met als doel ervoor te zorgen dat jouw organisatie optimaal profiteert van de mogelijkheden van Microsoft 365.

Indien jouw organisatie zelf in staat is om dagelijks functioneel en technisch beheer uit te voeren, is dat geen probleem! XTRM biedt aanvullende en actieve ondersteuning op momenten dat het nodig is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij incidenten, escalaties of wanneer er veel nieuwe functionaliteiten worden geïmplementeerd. Op deze manier ontzorgen we je bij de ontwikkeling en adoptie, waardoor we samen met jouw interne experts in staat zijn om het maximale uit de technologie te halen en bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

1. Partner voor complexe expertise

Dankzij onze Microsoft Partner Status heb jij de beschikking tot de juiste en meest actuele Microsoft kennis. Ook hebben we brede vaardigheden van het Microsoft ecosysteem. Of het nu gaat om functionele, technische, adoptie of development expertises, XTRM heeft het in huis. Met XTRM DevOps heb je toegang tot al deze kennis, zonder allemaal experts in te hoeven huren. 

2. Gecertificeerde expertise en persoonlijke aandacht

Onze toegewijde client owner, die fungeert als jouw aanspreekpunt, zorgt voor een persoonlijke benadering. Je hebt hierdoor een single point of contact! Bovendien werken wij exclusief met Microsoft gecertificeerde collega’s, waardoor je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding en ondersteuning.

3. Volledige ondersteuning voor onbezorgd werken

Met onze end-to-end ondersteuning begeleiden we je van bedrijfsstrategie met betrekking tot Microsoft tot aan de ondersteuning van de eindgebruiker. Wij leveren niet alleen ondersteuning maar ook de benodigde technologie, zodat jij je volledig kunt focussen op je werk zonder je zorgen te maken.

4. Afgestemd maatwerkondersteuning

Wij passen customizations, integraties en workflows van Microsoft 365 aan op jouw specifieke behoeften. Gedurende 365 dagen per jaar ontvang je support zonder gedoe met ingewikkelde SLA’s en kostenstructuren. Wij hanteren een eenvoudig user per maand model voor duidelijkheid en gemak.

XTRM development Microsoft experts support

Meer weten over DevOps?

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruik maken van DevOps? Neem dan contact op voor onze hulp!

MEER WETEN OVER
M365 ONDERSTEUNING

Interesse in Microsoft 365?
Vraag onze hulp!

NEEM CONTACT OP