MICROSOFT COPILOT

Beeld je een wereld in waar jouw technologische assistent zo intelligent is dat hij eenvoudig jouw dagelijkse taken in Microsoft 365 vereenvoudigt, je productiviteit een boost geeft en zelfs je creatieve vonk aanwakkert. Maar net als bij elke technologische vooruitgang, is succes afhankelijk van een gedegen voorbereiding. Dit geldt zowel technisch als voor de acceptatie door je medewerkers. Daarom hebben wij een aanpak voor Copilot gecreëerd.

Waarom Copilot & AI?

Bereid je voor op je AI-reis met Copilot

Wij begrijpen dat het maximaliseren van de mogelijkheden van Microsoft 365 cruciaal is voor het verbeteren van de productiviteit en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Neem vandaag nog contact op en wij helpen je verder.

Wat houdt onze Copilot aanpak in?

Om succes te behalen met Copilot hebben wij een aanpak ontwikkeld die bestaat uit een reeks workshops die bedoeld zijn om jouw organisatie klaar te stomen.

De combinatie van inspirerende sessies op locatie en online workshops zorgt voor een dynamische leerervaring. Dit biedt flexibiliteit en gemak voor deelnemers, waarbij de fysieke bijeenkomst een unieke en persoonlijke ervaring biedt die de betrokkenheid vergroot. Deze workshops helpen niet alleen jouw organisatie om geïnspireerd te raken door de technologische mogelijkheden, maar bieden ook waardevolle inzichten voor toepassingen van AI in het algemeen en Copilot specifiek binnen jouw organisatie.

1. Microsoft 365 Copilot inspiratiesessie

Tijdens deze sessie willen wij je inspireren terwijl de focus ligt op het stimuleren van creativiteit en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden van AI binnen jouw organisatie. 

2. Teams Governance

Deze sessie richt zich specifiek op de technische aspecten die essentieel zijn voor een goede governance van de diverse Microsoft 365 onderdelen zoals Teams en SharePoint.

3. Security & Dataclassificatie

Tijdens deze sessie richten we on op de beveiligingsaspecten binnen Microsoft 365, mét de belangrijke aspecten van dataclassificatie niet te vergeten!

4. Adoptie en Change Management

Een speciaal ontworpen sessie voor professionals die de interne organisatie op sleeptouw gaan nemen bij de introductie van deze nieuwe technologie.

Meer informatie over Copilot & AI?

Ontdek hoe je het maximale uit jouw Microsoft 365 omgeving haalt!

Copilot stappenplan

1. Assessment invullen

2. Kick-off voor het plannen van workshops

4. Uitvoeren van de Teams governance workshop

5. Uitvoeren van de Security & Dataclassificatie workshop

6. Uitvoeren van de Adoptie en Change workshop

7. Presentatie adviesrapport en vervolgstappen

Ontdek de voordelen van Copilot …

Na het afronden van alle workshops stellen we een adviesrapport op, waarin we de essentiële stappen definiëren om van Microsoft 365 Copilot een succesverhaal te maken.

Waarom kiezen voor Copilot?

XTRM is een pionier op het gebied van Microsoft technologie en werkt al 5 jaar samen met Microsoft als partner. Dankzij deze langdurige relatie hebben we uitgebreide ervaring opgedaan in het samenwerken met onze klanten. Gedurende deze tijd hebben we best practices ontwikkeld die van toepassing zijn in diverse omgevingen, ongeacht hun omvang of complexiteit. Onze missie is om jouw organisatie te begeleiden bij de implementatie van Copilot 365. We streven ernaar niet alleen je IT-omgeving voor te bereiden op de komst van AI-technologie, maar ook om je medewerkers te ondersteunen bij het omarmen van deze technologie en het volledige potentieel ervan te benutten! Bij XTRM is het ons doel om het gat tussen de eindeloze mogelijkheden die tot onze beschikking staan en de mate waarin mensen en bedrijven hier gebruik van maken, zo klein mogelijk te maken. Wij geven mensen de technologie én de vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in hun werk.
XTRM development Microsoft experts support

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruik maken van Copilot? Neem dan contact op voor onze hulp!

MEER WETEN OVER
COPILOT & AI

Interesse?
Vraag onze hulp!

NEEM CONTACT OP