OPERATIONS MANAGER

Wat ga je doen als Operations Manager?

Operations Manager

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van diverse projecten en operationele activiteiten bij onze klanten. Je hebt een sleutelrol in het waarborgen van de kwaliteit van ons werk en het maximaliseren van klanttevredenheid. Deze functie biedt een dynamische mix van uitdagingen, van het managen van onze opdrachten, het faciliteren van jaarplannen voor klanten tot het ondersteunen van de Microsoft professionals bij hun uitdagingen. Je zult nauw samenwerken met verschillende teams, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van een cultuur van samenwerking, innovatie en continue verbetering.

De Operations Manager rapporteert rechtstreeks aan de directie en speelt een cruciale rol in het informeren en beïnvloeden van strategische beslissingen binnen de organisatie. Daarnaast maakt de Operations Manager onderdeel uit van het Management Team.

Bij ons bedrijf staan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid centraal. Als toonaangevende Microsoft partner streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen met hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van Microsoft 365. Met onze focus op de eindgebruiker in plaats van de techniek zorgen wij er voor dat we het net even anders doen dan andere Microsoft partners.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Coördineren en beheren van diverse projecten en operationele klantactiviteiten, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.
 • Ontwikkelen en implementeren van plannen en strategieën om de transitie naar managed services te faciliteren en toegevoegde waarde te (blijven) leveren aan onze klanten.
 • Fungeren als een DevOps-manager, collega’s uitdagen op de inhoud van plannen en het stellen van de juiste vragen om effectieve oplossingen te vinden.
 • De juiste balans vinden en bewaken tussen development en operations werkzaamheden bij onze klanten.
 • Proactief samenwerken met klanten bij de start van projecten, gevolgd door intern beheer van projecten en activiteiten.
 • Optreden als een delivery manager en ingrijpen wanneer zich escalaties voordoen, met een focus op het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen in kritieke situaties.
 • Behouden van klanten die gebruik maken van onze dienstverlening door het leveren van de juiste kwaliteit afgestemd op de behoefte van de klant.
 • Het waarborgen van de declarabiliteit van het team.
Vereisten
 • Ervaring in een IT-context, bij voorkeur als servicemanager, senior projectleider, productowner of operations manager.
 • Uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden, met het vermogen om effectief samen te werken met diverse teams en belanghebbenden.
 • Senioriteit en overwicht binnen de groep, met ervaring in het leiden van teams naar succes.
 • Flexibiliteit om minimaal op kantoor te werken op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Wij verwachten dat het een fulltime functie is, maar het is mogelijk om 4×9 of 32 uur per week te werken.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een salarisindicatie van €6.000,- tot €7.500,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leaseauto.

werken bij xtrm

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

werken bij

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!
certificering

Opleiding en training

Bij ons krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

werken bij xtrm

Werkomgeving

Bij XTRM houden we van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

Als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in je carrière en de uitdaging aan te gaan om de operationele excellence van ons bedrijf te leiden, dan kijken we ernaar uit om van je te horen! Solliciteer vandaag nog door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@xtrm-dev.com. We verwelkomen diversiteit in ons team en moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

WERKEN ALS OPERATIONS MANAGER? SOLLICITEER NU

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP