ONZE SOLUTIONS

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van Microsoft technologie. Met Microsoft 365 krijg je de beschikking over veel verschillende apps en oplossingen, maar hoe zet je deze nu in? Waar moet je aan voldoen? Of hoe kom je eigenlijk op een goede manier op de Microsoft cloud. Voor dit soort vraagstukken hebben we diverse solutions ontwikkeld!

Microsoft Experts XTRM development

Migratie naar Microsoft 365

Wil jij gebruik gaan maken van Microsoft 365, maar heb je nog een on-premises omgeving? Of maak je gebruik van bijvoorbeeld de Google cloud en wil je over naar Microsoft 365? Dan helpen wij je graag met deze migratie. Wij ondersteunen organisaties met een snelle en naadloze overgang naar Microsoft 365. Hierbij gaat onze focus uit naar de techniek en een aanpak voor gebruikersbegeleiding. Op deze manier kun jij snel gebruik maken van alle voordelen van de Microsoft cloud. Onze aanpak omvat niet alleen het migreren van gegevens, maar ook het optimaliseren van processen voor maximale efficiëntie. Met grondige voorbereiding en uitgebreide technische expertise stroomlijnen wij de migratie, waardoor jouw organisatie snel gebruik kan maken van geavanceerde samenwerkingsmogelijkheden, beveiligingsfuncties en geïntegreerde communicatietools. 

Microsoft 365 DevOps

Met Microsoft 365 DevOps van XTRM ondersteunen we jou bij het opbouwen en handhaven van een duurzame en efficiënt werkende Microsoft 365-omgeving. Daarnaast helpen we je om de mogelijkheden van de Microsoft-cloud steeds beter te benutten. Binnen DevOps vallen onder andere gebruikershelpdesk, functioneel en technisch beheer van het Microsoft 365-ecosysteem, implementatie of evolutie van het platform inclusief aanpassingen, ontwikkeling, integraties en migraties. Binnen het DevOps raamwerk staat continue verbetering dus hoog in het vaandel, waarbij we samen met jou streven naar een geoptimaliseerde Microsoft Cloudomgeving. Van het oplossen van gebruikersproblemen tot het proactief beheren van systemen, onze DevOps ondersteuning zal zorgen voor een naadloze werking van jouw Microsoft 365 omgeving.

Microsoft Teams Governance

Het aanzetten van Microsoft Teams lukt veel organisaties wel. En met de kracht van Teams kunnen gebruikers eenvoudig informatie delen, samenwerken aan documenten en real-time communiceren. Echter, zonder adequate governance kunnen deze voordelen snel omslaan in chaos. Een goed governancekader biedt richtlijnen voor het beheren van gebruikersrechten, het structureren van teams en kanalen, het handhaven van beveiligingsprotocollen en het beheren van gegevenscompliance. Hierdoor wordt niet alleen de consistentie en efficiëntie van Teams-gebruik gewaarborgd, maar wordt ook de beveiliging van gevoelige informatie versterkt. XTRM heeft diverse best practices maar ook provisioning ontwikkeld die jou helpen om Teams op orde te houden en gebruikers maximaal te laten profiteren van de Microsoft technologie.

Adoptie

Het implementeren van Microsoft 365 en nieuwe ontwikkelingen zoals Copilot vereist niet alleen technologische expertise, maar ook aanzienlijke aandacht voor adoptie en een doordachte adoptieaanpak. Adoptie is van groot belang omdat het succes van deze technologische veranderingen afhankelijk is van hoe goed medewerkers de nieuwe tools omarmen en integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Het gebruik van de Prosci-methode benadrukt het begrip dat verandering pas echt succesvol is wanneer individuen, teams en de organisatie als geheel deze omarmen. Door de Prosci-methode toe te passen, kunnen we de weerstand tegen verandering verminderen, betrokkenheid vergroten en een cultuur van continue verbetering bevorderen. Dit is cruciaal bij de uitrol van Microsoft 365 en tools zoals Copilot, aangezien een effectieve adoptieaanpak ervoor zorgt dat medewerkers niet alleen de nieuwe technologie begrijpen, maar ook gemotiveerd zijn om er optimaal gebruik van te maken, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van de gehele implementatie.

App in a week

Ben je benieuwd naar wat het Microsoft Power Platform voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je een vraagstuk dat vraagt om digitalisering of automatisering? Dan is onze ‘app in a week’ oplossing iets voor jou! Met deze solution bieden we een snelle en flexibele ontwikkelingservaring, waarbij we in slechts één week tijd een idee omzetten in een werkende proof of concept. Door gebruik te maken van agile methodologieën, zoals sprints en dagelijkse stand-ups, zorgen we voor continue feedback en aanpassingen, waardoor we efficiënt inspelen op jullie wensen. Dit versnelde ontwikkelproces stelt ons in staat om snel te itereren en een tastbaar resultaat te leveren, waardoor jullie in korte tijd de waarde van hetconcept kunnen ervaren en beslissen over verdere ontwikkeling. Of op een gestructureerde wijze kunnen kennismaken met het Power Platform.

Microsoft 365 Health Check

De Microsoft 365 Health check van XTRM geeft je een analyse van jouw Microsoft 365 omgeving op het gebied van compliance, usability en security. Door de jaren heen heeft het gebruik van Microsoft 365 binnen een organisatie zich op een bepaalde manier ontwikkeld. Vaak ontstaat er binnen Microsoft 365 vervuiling op het gebied van content, zijn er performance issues of treden er beveiligingslekken op. Terwijl het van belang is om je tenant in te richten conform de laatste Microsoft best practices en de CIS richtlijnen. Op deze manier zorg je voor een goed werkende en veilige omgeving.

Met de health check krijg je een compleet overzicht van de huidige staat van je tenant ten opzichte van deze best practices. Je krijgt een overzicht alle verbeterpunten en aanbevelingen inclusief instructies hoe je deze kunt implementeren. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan behoort dit uiteraard tot de opties.

WORK HARD

PLAY HARD

Interesse in XTRM?
Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP