microsoft 365
In deze video geven wij uitleg over wat Unified Labeling is en hoe je dit kan inrichten. De focus ligt in deze video op de beheerder. Let wel: Je hebt Admin rechten nodig om in het beheer centrum te kunnen. Wil je meer weten over Unified Labeling voor de gebruiker? Bekijk dan de volgende video.

Unified Labeling voor de beheerder

Wil je nog meer weten over diversen Microsoft applicaties, dan is ons Youtube kanaal een must! Hier zijn onder andere video tutorials te vinden die je stap voor stap uitleg geven over de applicaties.

Anderen bekeken ook:

Microsoft Live Event – Tips

Microsoft Live Event – Tips

In deze video leggen we uit hoe je een live event, ofwel een live gebeurtenis in Teams organiseert. Een live event is een presentatie voor een grote groep, met deels interactie met het publiek.

read more
Outlook agenda – Tips

Outlook agenda – Tips

In Outlook kun je je hele agenda volplannen met vergaderingen. Voordat je het in de gaten hebt, ga je van vergadering naar vergadering. In deze video laten we zien hoe je tussen je vergaderingen door toch nog even pauze kunt nemen.

read more
Microsoft Delve – tips

Microsoft Delve – tips

Binnen Microsoft 365 zijn er een hoop functionaliteiten die ontzettend handig zijn. Helaas zijn niet alle functionaliteiten even bekend. Microsoft Delve is een hele handige tool en zeker de moeite waard om mee te gaan werken als je dat nog niet doet. In dit filmpje...

read more

Hulp nodig van XTRM?

Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP