WERKEN BIJ XTRM

Wat maakt werken bij XTRM development aantrekkelijk?

Wij geloven dat jij hier de perfecte voedingsbodem zult vinden om je door te ontwikkelen en tegelijkertijd impact te hebben bij klanten. Je zult de uitdagingen aangaan die een echte expert kenmerken en tegelijkertijd de kans krijgen om jezelf te verrijken met nieuwe inzichten en kennis. Samen zullen we niet alleen mooie oplossingen creëren die onze klanten transformeren, maar ook jouw groei en transformatie stimuleren.

Ben jij gepassioneerd door technologie?

Op zoek naar een carrière waar je jouw vakmanschap kan inzetten en verder ontwikkelen?

Bij ons gaat het verder dan een gewone baan, we bieden een uniek avontuur dat je uitdaagt om je potentieel als Microsoft Expert volledig te ontplooien

Wij geloven dat jouw ambitie en doorzettingsvermogen essentieel zijn voor innovatie en vooruitgang. Binnen ons team krijg je de mogelijkheid om complexe vraagstukken op te lossen, technologische grenzen te verleggen, en een significante impact te realiseren. We dagen je uit om obstakels te overwinnen en met creatieve en oplossingen met impact te komen die organisaties naar een hoger niveau tillen.

Echter, groei is meer dan het leveren van prestaties; het gaat ook om het vergaren van kennis en inzicht. Bij XTRM development dragen we een cultuur van continu leren en zelfontplooiing hoog in het vaandel. Je werkt samen met ervaren Xperts die bereid zijn hun kennis en ervaringen te delen, zodat je jezelf kan ontwikkelen tot een ware expert in de Microsoft-omgeving.

Onze cultuur

Cultuur

Onze cultuur is close. Naast hackathons en kennisdelingen organiseren we regelmatig onze XTRM dag. Dit versterkt het teamgevoel. Hierdoor is de drempel om elkaar om hulp te vragen laag en denk je graag met elkaar mee.

werken bij xtrm

Team

Samenwerken vinden wij erg belangrijk. Wanneer er vragen komen over (nog onbekende) onderwerpen, dan is het team er om je achter de schermen te helpen en samen iets moois neer te zetten!

werken bij

Ontwikkeling

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze collega’s de kans te geven om te groeien waar zij in willen groeien. Het succes van XTRM begint immers bij het succes van onze collega’s.

Visie

XTRM heeft grote ambities. Wij willen voor zowel grote als kleine organisaties het bedrijf zijn waar zij naartoe gaan voor het ontwerpen, bouwen, implementeren, beheren en de adoptie van Microsoft oplossingen. Dit doen wij met passie voor ons vak en door continu op zoek te gaan naar uitdagende vraagstukken en een bijpassende oplossing.

werken bij xtrm

Human First

Wij vinden het belangrijk dat digitale oplossingen aansluiten bij de werkwijze van gebruikers en niet dat de mens zich moet aanpassen naar een digitale oplossingen.

“Being human in a digital world, is about building a digital world for humans.”

certificering

Certificering

Om ervoor te zorgen dat jij je als professional ontwikkelt en de juiste kennis hebt bieden we diverse trainingen aan voor je soft skills maar ook certificeringstrajecten op het gebied van Microsoft 365, Teams, Power Platform, Azure en SharePoint.

Waar wij elke dag met plezier voor opstaan

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wil jij ook een echte Microsoft expert worden? Of ben je dit al en ben je toe aan de volgende stap? Als consultant mag je werken voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan organisaties als Staatsbosbeheer, UWV, ProRail en het Kadaster. Wil je meegroeien met onze organisatie? Misschien zijn wij dan jouw toekomstige werkgever!

Onze vacatures vind je hier

Staat er voor jou geen passende functie omschrijving tussen, maar denk je wel dat je ons kunt helpen om te groeien en dat wij jou kunnen helpen om te groeien? Neem dan vooral even contact met ons op!

Onze collega’s aan het woord

“Er zijn verschillende redenen waarom ik voor XTRM heb gekozen. Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak en bij het tweede gesprek wist ik dat de sfeer hier is wat ik zoek. Precies de goede balans tussen informeel en formeel. Je hebt echt het gevoel dat je in een hecht team zit, wat ik een erg groot voordeel vind. Bij XTRM krijgen we veel vrijheid waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht, want naast mijn werk heb ik ook een actief sociaal leven. Ik kan op mijn collega’s rekenen en om hulp vragen wanneer nodig. Daarnaast krijg ik de kans om mij als persoon en als professional te ontwikkelen. En als kers op de taart hebben we ook leuke activiteiten met het team, zo spelen we samen tafelvoetbal op kantoor, lunchen we samen en hebben we regelmatig een gezellig uitje. Dus ik zou zeggen, kom bij XTRM! In mijn blog lees je meer over mijn eerste ervaringen bij XTRM.”

Saskia Esmeijer

Business Productivity Microsoft 365

“XTRM was voor mij de juiste partij omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk en als professional. Dit vond ik bij XTRM. Hiervoor heb ik een langere periode bij een grotere organisatie gewerkt, dus de switch naar een jongere organisatie was erg verfrissend. Het is prettig om zaken snel te kunnen regelen en direct te schakelen met collega’s. Daarnaast heeft XTRM hele leuke klanten waar wij uitdagende projecten voor mogen uitvoeren. In de eerste week werd ik ook al direct betrokken bij klantopdrachten. XTRM is ambitieus en vooruitstrevend op het gebied van Microsoft 365 en SharePoint oplossingen, dit zie je ook terug in de oplossingen die we ontwikkelen en het type klanten waar wij voor werken. Wat ik fijn en belangrijk vind, is het plezier op de werkvloer. De gezellige collega’s en de leuke uitjes zorgen voor een sfeervolle werkomgeving.”

Dennis Huijbrechts

Business Productivity Expert Microsoft 365

“Microsoft technologie sprak mij altijd al aan en ik wilde graag werkzaam zijn in dat werkveld. Ik ben geen techneut, maar ik weet wel veel van inrichting en communicatie rond nieuwe technologie. Deze twee principes heb ik het afgelopen periode geweldig kunnen combineren en toepassen tijdens verschillende opdrachten. De opdrachten waar ik mezelf voornamelijk mee bezighoudt zijn ontzettend divers, zo blijf ik veel leren en merk ik dat er veel uitdagingen in het werk voorbijkomen. Ik voelde me bij XTRM development al heel snel op mijn gemak. Dat gevoel werd mede ondersteunt doordat er veel samenwerkingen en ondersteuning van collega’s is binnen het bedrijf. Successen worden dan ook individueel, maar zeker ook als team gevierd. Het is een prettige sfeer waar je nooit het gevoel hebt dat je alleen voor een probleem staat. Er is altijd wel een collega bereid ondersteuning te bieden of met je mee te denken.”

Josine van der Velde

Business Productivity Microsoft 365

Een open sollicitatie sturen kan ook!

WORK HARD

PLAY HARD 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onderstaand fomulier en we nemen direct contact met je op!

NEEM CONTACT OP