DOWNLOADS

Op deze pagina vind je de downloads van XTRM. Met regelmaat publiceren we interessante en relevante Infographics, E-books, Use cases, Handleidingen etc.

DevOps support

Ons DevOps team heeft als doel om de ontwikkeling (Dev) en het beheer (Ops) van jouw Microsoft oplossing over te nemen of een nieuwe oplossing voor jou te ontwikkelen en beheren.

Health Checks

Wij zorgen dat jouw Microsoft 365, SharePoint en Microsoft Teams omgeving weer functioneert zoals je het ooit hebt bedacht. Door de health check krijg je inzicht in Compliance, Usage en Security.

Behoefte aan specialistische Microsoft kennis?

Dit kan op tijdelijke basis of ad-hoc. Een expertise van XTRM is in dat geval de juiste keuzen. Wil je meer weten over onze expertises?

Teams

Handleidingen

Migratie

Communicatie

Teams

Use Case Teams

De Microsoft Teams use case geeft een gedetailleerd overzicht van alle betreffende scenario’s waarin deze effectief gebruikt kan worden.

E-book Teams

In dit E–book nemen we je mee in alle onderwerpen die van belang zijn bij het inzetten van Microsoft Teams voor nu en in de toekomst.

Infographic Teams

Waarom je als organisatie Microsoft Teams moet gebruiken en waar je vooral op moet letten qua voordelen & valkuilen.

Checklist Teams Governance

Een checklist voor organisaties die Teams al geïmplementeerd hebben of dit nog gaan doen, om ervoor te zorgen dat de Teams omgeving veilig, overzichtelijk en georganiseerd is.

Best Practices Teams Governance

Wil jij dat je informatie veilig is, voldoet aan de wet en vastgestelde normen? Met deze Best Practices van Teams Governance Infographic krijg jij inzicht in de belangrijkste stappen.

Total Economic Impact Teams

Download het Total Economic Impact-rapport voor Teams. Hier worden verschillende analyses besproken zoals kosten en voordelen en gaat het over het Teams klantentraject.

Checklist Teams

Een overzicht van alle zaken waar je over na dient te denken voordat je Microsoft Teams uitrolt naar alle gebruikers binnen jouw organisatie.

Teams als hub

Het verwezenlijken van Teams als hub voor teamwork is niet binnen één dag geregeld. Lees in deze infographic wat de juiste aanpak is.

Snelstartgids

Teams handleiding

Microsoft Teams snelstartgids

SharePoint handleiding

SharePoint Online snelstartgids

OneDrive handleiding

OneDrive snelstartgids

Behoefte aan specialistische Microsoft kennis?

Dit kan op tijdelijke basis of ad-hoc. Een expertise van XTRM is in dat geval de juiste keuzen. Wil je meer weten over onze expertises?

Migratie

Migratie Checklist

Benieuwd of jij klaar bent voor een migratie naar M365? Download de checklist en controleer het zelf!

Beveiligingscheck

Controleer of jij veilig je data kunt migreren naar Microsoft 365 met de beveiligingscheck.

Migratieplan

Klik op download en vraag je plan van aanpak aan voor het volbrengen van je migratie.

Communicatie

Microsoft 365 contact experts

Beslisboom communicatiekanalen

Het is moeilijk te bepalen wanneer je welk Microsoft communicatiekanaal moet gebruiken. In de beslisboom wordt toegelicht welk kanaal je kunt gebruiken bij welk doel.

download praatplaat

Praatplaat

Het is belangrijk dat je weet wanneer je welk Microsoft communicatietool moet gebruiken. Om je te ondersteunen met het kiezen van de juiste tool is de Praatplaat een uitstekend hulpmiddel hiervoor.

DRIVE DATA

Interesse in XTRM?
Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP