ONZE EXPERTISES

Bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft technologie bij het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. Deze oplossingen zijn een onmisbaar onderdeel geworden om werkzaamheden goed en efficiënt uit te voeren. Als het gaat om jouw digitale werkomgeving dan is XTRM de partij om jou verder te helpen bij je uitdaging. XTRM is gespecialiseerd in Microsoft technologie en heeft professionals met expertises op de volgende vlakken.

XTRM development Microsoft experts support

Microsoft 365

Microsoft 365 helpt organisaties om (digitaal) samen te werken en je werkzaamheden goed te organiseren. Het goed inzetten van alle Microsoft 365 applicaties is daarbij een uitdaging.  Ook is het vaak lastig om de juiste Microsoft functionaliteit te selecteren om een oplossing te maken passend bij jouw business scenario. De Microsoft experts van XTRM helpen je de juiste combinatie te maken tussen de verschillende apps zoals Teams, SharePoint, OneDrive, PowerApps en Power Automate. Op deze manier kun jij sneller, beter en eenvoudiger je werk doen!

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de samenwerkingstool binnen Microsoft 365. Documenten sla je op of deel je eenvoudig. Of je start een chatsessie of videoconference op met een collega. Je kunt het zelfs inzetten om samen te werken met externe partijen. Teams werkt direct bij het activeren van je Microsoft 365 omgeving. Echter het inrichten van de rechten en het beheersbaar houden van alle teams, kanalen, tabs en informatie binnen deze omgevingen is vaak een uitdaging. Onze professionals helpen je om deze valkuilen te voorkomen of om structuur aan te brengen in de bestaande situatie.

Adoptie

Bij XTRM klopt ons hart sneller voor de adoptie van Microsoft technologie. Sinds onze oprichting bouwen wij oplossingen met Azure en Microsoft 365 om klanten te helpen excelleren. Azure biedt robuuste, schaalbare cloud-oplossingen, terwijl Microsoft 365 naadloze samenwerking en productiviteit bevordert. Onze aanpak omvat niet alleen technische implementatie, maar ook uitgebreide ondersteuning voor adoptie, zoals trainingen en veranderingsmanagement. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw organisatie optimaal profiteert van deze krachtige tools en processen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin technologie en mensen hand in hand gaan.

Microsoft 365 logo

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot is jouw AI-assistent die jou ondersteunt bij het efficiënter bereiken van je doelen. Door de integratie van jouw gegevens in Microsoft 365 met taalmodellen en Microsoft Graph, zet Copilot woorden moeiteloos om in acties! Of je nu bezig bent met het opstellen van een document, het creëren van een presentatie, het versturen van een e-mail, of het plannen van een vergadering, Copilot staat aan jouw zijde om jouw creativiteit te stimuleren, je productiviteit te verhogen en je vaardigheden te verfijnen. Maar voor je het ‘aan’ zet moet je je organisatie voorbereiden op Microsoft Copilot door doelen te bepalen, stakeholders te betrekken, Microsoft 365 in te richten en training te bieden. Hiermee voorkom je verkeerd gebruik door gebruikers of dat zelfs gevoelige informatie per ongeluk wordt ontsloten.

SharePoint

SharePoint Online of On-Premises, het hart van onze XTRM professionals gaat er harder door kloppen. Sinds onze oprichting bouwen wij voor onze klanten oplossingen in SharePoint. SharePoint is het raamwerk voor samenwerking tussen verschillende gebruikers of organisaties. Informatie kan worden opgeslagen, bewerkt, gedeeld en gearchiveerd. SharePoint wordt veel gebruikt om een intranet omgeving op te zetten of om een op maat gemaakte oplossing aan medewerkers aan te bieden, om werkzaamheden te vereenvoudigen of te automatiseren.

XTRM ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van een oplossing in SharePoint. Ook zorgen we voor adoptie zodat gebruikers de oplossing actief kunnen gaan inzetten.

Security & M365

Security is van cruciaal belang binnen jouw Microsoft 365 omgeving, aangezien het diverse tools biedt voor samenwerking, communicatie en gegevensbeheer. Door de vele waardevolle informatie die binnen dit platform wordt gedeeld, is het essentieel om robuuste beveiligingsmaatregelen te implementeren. Microsoft 365 bevat een schat aan gevoelige gegevens, waaronder bedrijfsdocumenten, persoonlijke informatie en communicatiekanalen. Het implementeren van effectieve securitymaatregelen verzekert organisaties van de bescherming van hun gegevens tegen ongeautoriseerde toegang, datalekken en andere cyberbedreigingen.

Power Platform

Het Power platform is het no / low code platform van Microsoft en bestaat uit een aantal onderdelen zoals bijvoorbeeld PowerApps, Power Automate en Power BI. Als eindgebruiker kun je zelf aan de slag met deze tools om een oplossing te maken die het antwoord is op jouw uitdaging. De integratie met Microsoft producten als Microsoft 365 en Dynamics 365 is out-of-the-box beschikbaar en er zijn ook tal van integraties met 3th party vendors. Naast het ontwikkelen van een oplossing kunnen wij je ook ondersteunen met het uitrollen van concepten zoals citizen development.

Azure

Azure is het cloudplatform van Microsoft dat organisaties ondersteunt om IT voorzieningen altijd en overal toegankelijk te maken. Daarnaast is het platform ideaal voor het continu te verbeteren van deze IT oplossingen. Binnen Azure hebben organisaties de mogelijkheid om voor een hybride of full-cloudoplossing te kiezen. Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met de andere diensten en producten van Microsoft.

DRIVE DATA

Interesse in XTRM?
Laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP